HORSEFYS

NÖJDA KUNDER

 

Marina har hjälpt mig massor med två hästar.

 

När jag har känt att det har varit något som inte har stämt i ridningen har jag tagit kontakt med marina och hon har kommit ut till vårt stall, eller så har jag åkt till henne. Hon går igenom hästarna riktigt noga och vill se den i alla gångarter.

 

Marina är väldigt noga med att hitta grundproblemet och behandlar inte bara de följderna som har uppkommit. Efter att marina har gått igenom hela hästen kommer hon med en teori om vad problemet kan vara. I båda mina fall har inte veterinärerna hittat problemet på mina hästar men sen när marina har kommit har hon hittat grundproblemet på båda hästarna.

 

Hon är noga med att man skickas vidare till veterinären om det är det som behövs. Men Marina är fortfarande väldigt engagerad och vill veta hur det har gått hos veterinären och har hjälp oss med efterbehandlingar så som, ultraljudsvågor, massage och akupunktur.

 

Efter att marina har varit och masserat mina hästar blir det ofta som en helt annan häst. Man får också alltid en hemläxa på hur man själv ska massera efter att man har varit hos henne vilket är super bra.

 

Marina är annars väldigt duktig med hästarna och dom blir alltid glada av att se henne. Jag rekommenderar marina starkt och kommer absolut fortsätta att använda henne på mina hästar 

Agnes Stahle, Örebro (februari 2014)

 

Dolly, K

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agnes Stahle & Dolly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K

 

 

 

Marina Sköld

+46 (0) 701-524900

marina.skold@horsefys.com