HORSEFYS

NÖJDA KUNDER

 

 

Att ha en gammal häst innebär många åtaganden angående hästens väl och ve. Att därtill vara objektiv i hästens välmående är svårt. När jag hittade min gamla (han var 19 år då jag hittade honom) passhäst från tiden jag jobbade på travet var det en lycka i sig att han trots många hältor och förslitningar från tiden som travhäst såg väldigt fin ut i ben och kropp.

 

Vi började jobba honom och upplevde inga direkta hältor men att han var något stel. Steget till att kontakta Marina var då inte långt då vi har ett förflutet som arbetskamrater. Tack vare det hade jag klart för mig angående hennes lugn och kompetens kring hästar. Marina hade även hon kännedom om Writtens skadeförflutna och blev förvånad över att han inte var sämre/stelare än han var. Behandlingar med jämna mellanrum inleddes och jag kunde verkligen se hur Written lös upp när han såg Marina och hur han riktigt lutade sig mot henne under massagen. Många goda råd i hur jag kunde underhålla muskulaturen mellan behandlingstillfällena ingick och var kanonbra. Även hur vi skulle rida för att bygga upp honom på rätt sätt hade Marina bra tips om.

 

Tack vare detta fick jag och min dotter nästan 4 kanonbra år med den gamle och när han flyttade från oss hade han ungefär samma utseende som när han var i full tävlingskondition som ung.

Tack Marina för alla goda råd och för att du hjälpte oss att hålla Written i den goda form han ändå hade som gammal.

 

Eva Molin, Örebro (april 2010)

 

Written

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellen Molin & Written

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written

 

 

 

 

 

 

Marina Sköld

+46 (0) 701-524900

marina.skold@horsefys.com