HORSEFYS

NÖJDA KUNDER

 

 

Jag kan varmt rekommendera Marina. Hon har varit till stor hjälp när min unghäst Charming fick ont i ländmusklerna och bakknäna i februari 2010. Vid besöken har vi diskuterat hur det gått och kollat igenom honom, Marina masserade och sedan fick jag ett massageschema att följa till vardags.

 

Innan han fick massage av Marina så var han lättretlig, spänd och allmänt otillfreds. Redan efter första besöket så verkade han mer harmonisk och lugn. Vi har även haft kontakt med veterinär som behandlat honom medicinskt och det känns väldigt tryggt som hästägare när flera professioner samarbetar mot samma mål så som Marina och veterinären gjorde i mitt fall.

 

Efter Marinas andra besök var Charming en helt annan häst som var lugn, tillfreds och utstrålade välmående. Idag 14/7 2010 var vi till kliniken och han är helt bra.

 

Hösten 2008 skar Charming av en sena och punkterade en knäled vilket gjorde att han snedbelastat sig och han är fortfarande stum i sitt ben vilket troligtvis bidrog till muskel- och knäbesvären.

 

Så med Marinas fortsatta hjälp kan han få loss musklerna så att han kan röra sig optimalt och då kunna bygga muskler korrekt och på så sätt bli en välmående och stark häst (med förhoppningsvis fina placeringar i framtiden).

 

Tack Marina för ditt engagemang, all stöttning och peppning.

 

 

Sofie Östlin (september 2010)

 

Charming

 

Charming

 

 

 

Marina Sköld

+46 (0) 701-524900

marina.skold@horsefys.com