HORSEFYS

NÖJDA KUNDER

 

 

Jag har i många år trott på att massage och akupunktur kan göra stor nytta, och jag fick detta bevisat för mig när min häst Prosit blev halt och stel i ryggen. Jag kontaktade Marina och fick all hjälp: remiss till en riktigt bra veterinär, massage och akupunktur behandlingar som alldeles utmärkt kompletterade veterinärens behandling, goda och tydliga råd för att jag själv skulle kunna hjälpa hästen hemma. Hon lyssnade på både mig och Prosit, så att vi tillsammans kunde jobba för att få honom bra igen.

 

Jag har haft otrolig nytta av egenvårdsråden, dels har Marina visat hur jag själv ska massera Prosit för att hålla stelheten borta och jag har lärt mig känna igen de problemen som min häst har, dessutom så är det magiskt hur relationen till hästen har förbättrats av att jag masserar, innan var han aldrig intresserad av att umgås (om det inte var mat eller lek o bus inblandat).

 

Det syns tydligt på Prosit att han gillar behandlingarna. Han blir uppriktigt glad och står med spetsade öron så fort han får syn på Marina!

 

Jag är jättenöjd med den hjälp jag fått att jag rekommenderar Marinas behandlingar till alla som har häst! Hon har ett trevligt sätt mot både hästar och hästägare, stort kunnande och bra kontakter med veterinärer. Min häst har blivit ”som ny” och jag tänker fortsätta anlita Marina för att hålla Prosit igång och problemen borta!

 

 

 

Ulrika Blixt, Örebro (mars 2012)

 

Prosit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prosit

 

 

Marina Sköld

+46 (0) 701-524900

marina.skold@horsefys.com